Har du interesse for kommunikasjon og sosiale medier og ønsker relevant erfaring? Lager du de beste Instagram-postene, og vet akkurat hvilke hashtags som bør brukes for å nå ut til de rette menneskene?  Brenner du for barns rettigheter, og har lyst til å bidra til at de gis nødvendig rettshjelp og økonomisk veiledning?   

Bli frivillig i Barnas jurist og Ung økonomi nå! Hos oss blir du en del av et engasjert og dyktig fagmiljø. Søknadsfristen er 15.november 2020. 

Barnas jurist og Ung økonomi er landsdekkende frivillighetsorganisasjoner under Stiftelsen Kirkens Bymisjon. Vi gir gratis rettshjelp og økonomisk veiledning til personer under 25 år i hele Norge.  

Barnas jurist og Ung økonomi er tilstede på Instagram, Facebook, Snapchat og på våre egne nettsider, og leter etter noen som er interessert i å bidra til å gjøre oss enda bedre på sosiale medier.  

Hos ossvil du jobbe frivillig i en 20%-stilling i ett år,  med mulighet for forlengelse. Du vil jobbe med teamledere fra både Barnas jurist og Ung økonomi, samt flere team med frivillige saksbehandlere. Vi holder til i nye lokaler i Skippergata ved Karl Johans gate. 

Jobben din vil være å skape innhold til publisering på våre SOME plattformer. Vi publiserer først og fremst informasjon om saker vi har hatt, svar på spørsmål vi har fått, informasjon om lover og regler, eller tips til personlig økonomiViktigst av alt er at informasjonen presenteres på en måte som er lett tilgjengelig og attraktiv for de som er i målgruppen vår.  

Vi rekrutterer basert på en helhetlig vurdering av motivasjon, personlig egnethet og evner til å skape godt og fengende innhold. 

 

Vi tilbyr:   

  • Et inspirerende miljø og muligheten til å utgjøre en forskjell i andre menneskers liv 
  • Grundig opplæring om vårt arbeid med interne og eksterne foredragsholdere 
  • Interessante faglige utfordringer og lærerik erfaring 
  • Mulighet til å bygge din portefølje hos en nasjonal veldedig organisasjon 
  • Et stort nettverk av jurister, advokater og fagpersoner 
  • Unike erfaringer som vil kunne ha betydning for resten av yrkeskarrieren din 
  • Fleksibilitet rundt avvikling av fri og bytte av dager i forbindelse med eksamen 

 

Kontaktperson:  

Paul Robert Gardner, paul.gardner@barnasjurist.notlf: 99 63 70 66 

Søknad, CV og eksempler på ditt arbeide sendes til post@barnasjurist.no