Er du 1.- eller 2.- års student og ønsker juridisk erfaring? Gatejuristen og Barnas jurist rekrutterer nye frivillige studenter til å arbeide som saksbehandlere i Lillehammer og Hønefoss.

Gatejuristen og Barnas jurist er et gratis rettshjelpstilbud. Våre målgrupper er personer som har eller har hatt et rusproblem, og barn og unge under 25 år. Vi yter rettshjelp innen de fleste rettsområder. 

Vi rekrutterer nå nye frivillige studenter til å arbeide i 20% stilling som saksbehandler i Lillehammer og Hønefoss frem til juni 2022. 

Vi søker ambisiøse og samfunnsinteresserte studenter som ønsker å gjøre en forskjell. Du vil få grundig opplæring og oppfølging, samt unik erfaring med saksbehandling og klientkontakt. 

I denne søknadsrunden vil vi også se etter studenter som ønsker å inneha rollen som studentkoordinator, i tillegg til å være saksbehandler. En studentkoordinator har en sentral rolle i saksbehandlerteamet ved å bistå teamleder med praktisk tilrettelegging og administrative oppgaver. Vi ber om at du spesifiserer i din søknad dersom du også er interessert i være studentkoordinator. 

Arbeidsgiver: Kirkens Bymisjon Gatejuristen
Stillingstittel: Frivillig saksbehandler / studentkoordinator
Frist: 25. januar 2021
Stillingsprosent: tilsvarende 20 %
Oppstart: februar/mars 2021

__________ 

Vi ser etter deg som: 

  • studerer juss eller forretningsjuss
  • er strukturert, pålitelig og har evne til å jobbe selvstendig og effektivt 
  • har gode kommunikasjonsevner og er serviceinnstilt

Vi rekrutterer basert på en helhetlig vurdering av motivasjon, personlig egnethet og faglig nivå. 

Vi tilbyr: 

  • erfaring med juss i praksis
  • klientkontakt
  • meningsfullt arbeid
  • et nettverk på ca. 240 frivillige advokater, jurister og jusstudenter

Send søknad, karakterutskrift og CV på e-post til post@gatejuristen.no. Merk emnefeltet med “søknad Lillehammer" eller “søknad Hønefoss".
 
Presiser gjerne i søknaden om du er spesielt interessert i å jobbe i Gatejuristen, Barnas jurist eller du søker til begge avdelinger.

Søknadsfrist er 25. januar 2021. 

 

Intervjuer holdes i uke 5-7, enten fysisk eller digitalt via Teams. 

I uke 8 og 9 gjennomføres to heldagskurs for de utvalgte kandidatene til Gatejuristen og Barnas jurist, med oppstart i uke 10. 

For spørsmål om stillingene kontakt teamleder Astrid Rød per e-post asro@gatejuristen.no eller tlf. 41 85 45 39.