Tirsdag denne uken var det juleavslutning for alle frivillige i Gatejuristen Oslo. Det har vært et begivenhetsrikt år, og vi ønsker med dette å takke alle frivillige for den fantastiske innsatsen de har nedlagt.

Kjære alle sammen,

Gatejuristens tolvte år går mot slutten. Det har vært et begivenhetsrikt år. Organisasjonen har vokst. Vi har startet opp Gatejuristen på Hønefoss, Gatas Økonom, Barnas Jurist og flyttet inn i nye lokaler.

Jeg er stolt og takknemlig for at alle dere som sitter her arbeider for Gatejuristen. Dere har ulike oppgaver, til og med ulike målgrupper. Men dere har det felles at dere utgjør en viktig forskjell i mange menneskers liv. Takket være deres innsats får mange sårbare mennesker hjelp. Samlet har vi fra Oslo-kontoret i år bistått i godt over 1000 saker.

Jeg vil dere skal vite at mange legger merke til dere. Vi er blitt kjent for å ha dyktige og dedikerte frivillige. Min oppfordring til dere er å bruke de mulighetene som byr seg her hos oss – i et sterkt fagmiljø. Knytt kontakter og påvirk politikere og andre beslutningstakere!

I året som kommer skal vi fortsette vår målrettede innsats. Vi skal videreutvikle oss faglig og vi skal videreutvikle organisasjonen. For første gang skal vi også teste ut modellen vår utenlands.

Men først skal dere alle ha en velfjortjent juleferie. Tusen takk for innsatsen i året som er gått og velkommen tilbake til et spennende 2017! Riktig god jul.